ossejt.org

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ezúton szeretnénk megköszönni nélkülözhetetlen támogatását minden szervezetnek, cégeknek és magánszemélyeknek, akik támogatásukkal hozzájárultak mindennapi munkánk sikeréhez:

Bimbó Alapítvány

Cafe Contact

Csontvelő-transzplantáció Alapítvány

Két Szín a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Tumor Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

ADRA Hungary Alapítvány

Készen-lét Alapítvány

AWW Hungary Alapítvány

Gyermekrák Alapítvány

Segíts, hogy élhessek Alapítvány

Mosoly Alapítvány

Csodalámpa Alapítvány

Három Kívánság Alapítvány

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Engedjétek Hozzám a Kisgyermekeket Alapítvány

Budapest Bank Autofinanszírozási Rt.

LG Electronics Magyarország Kft

UPC Magyarország Kft

Publicis Reklámügynökség – Meznerics Gergely

Egmont Kiadó

Ungarn Missio Basel

Johnson&Johnson

Sempermed Magyarország Kft

Q-Auto Hifi Stúdió Kft

Goodwill Pharma Kft

Biotest Hungária Kft

Zöldkő Kft

Raiffeisen Bank

Replant-Cardo Kft

Allianz Hungária Rt

Mohácsik Kft.

Strabag Rt.

Danone Kft.

Klauzál Lions Klub

Novartis Csoport

Öko-Szféra Bt

GE Hungary

Szerencsejáték Rt.

Magyar Telekom

Spar Magyarország

Bomoart

Dr. Erdei Éva Ügyvédi Iroda

Otthon Centrum

Továbbá:

 

Darázs Erzsébet, Dr Hegedűs János, Kreisz Andrea, Tábori Judit, Dr Kiss Norbert Béla, Muity Mária, Hanák Károlyné, Horváthné Bak Döniz, Beluzsár Levente és neje, Fisli Cecília,Vízvári Mária, Duka Gyuláné, Fekete Lajosné, Pintér Alexandra, Mátyás Mónika, Dányi Mária, Bóna Anita, Kazár Pál, Lingel Edit, Peresztegi Timea, Kis Vajda József, Dr. Demény Dezső, Borbély Adrienn, Fodor Géza, Szalontai Endréné, Tóthné Szabó Mercédesz, Kleics Andrásné, Kádár Attila Zoltán, Olaszné Mándi Ilona, Ötvös Éva, Dr. Pethő Emilné, Komjáti Istvánné, Vörös István, Rácz Jenőné

 

 

Cége az alábbi lehetőségek figyelembevételével segítheti a Szent László Őssejt Alapítvány szakmai célkitűzéseit, illetve kapcsolódhat be aktívan a mindennapi munkánkba:

Adományozás cégként:

Várjuk cégek hozzájárulásait a Szent László Őssejt Alapítvány célkitűzéseink megvalósításához pénzbeli, vagy természetbeli támogatások felajánlásával az elkötelezett társadalmi felelősségvállalás intézményi szintű gyakorlásának jegyében.

A segítséget örömmel fogadjuk állandó, vagy időszakos programjaink kiemelt, vagy csoportos támogatásaiként, szakemberek tudásának felajánlásaként (munkaerő kihelyezés), ingyenes hirdetési felületek biztosításával kiadványokban, Internetes oldalakon, újságokban.

Programvezetőink segítségével kidolgozunk cégeknek irányított céltámogatási programokat, adományozási és önkéntes vállalati segítő programokat az igények és lehetőségek maximális figyelembevételével.

A László Őssejt Alapítvány, számlaszáma:10102086-76677300-01000009

Számlavezető bank: Budapest Bank

Adományáról a hatályos adójogszabályoknak megfelelően közhasznú alapítványunk adóigazolást állít ki, melynek alapján a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezmény vehető igénybe.

Az Alapítvány a pénzbeli támogatásokon kívül örömmel vár minden egyéb, tárgyi adományt (pl. műszerek vásárlásának támogatása), felajánlást, amivel a rászoruló gyerekeken együtt, Önökkel tud segíteni!

Adományozás a munkahelyen:

Mottónk: Ne csak beszéljünk róla, tegyünk is érte!

Alapítványunk az aktív társadalmi szerepvállalás jegyében keresi a kapcsolatot munkahelyi közösségekkel, hogy kis összegű, rendszeres adományok segítségével erősíthesse a vállalt tevékenységeivel egyetértő támogatói bázis hosszú távú fennmaradását.

Szívesen szervezünk vállalatok munkatársainak közösségi programokat, melyekről hisszük, hogy minden részvevő életében meghatározó jellegű, csapatépítő erejű alkalmak lehetnek (kirándulás, terápiás tevékenységekben való részvétel, művészeti programok, családi rendezvények).

A rendezvények alkalmával lehetőséget biztosítunk az adományozásra, természetesen önkéntes módon.

Támogathatók programjaink rendszeres kis összegű adományok felajánlásával. Éves szinten 12x3.000 Ft támogatás művészetterápiás programunk anyagköltségeinek nagy részét fedezhetik, vagy segíthetnek szociális munkásainknak eljutni számos vidéki betegünk otthonaiba, családlátogatás céljából.

Megpróbáljuk a vállalatok vezetőit érdekelté tenni, hogy támogassák munkatársaik közösségi adományozását, az összegyűlt adományok intézményi részről való kiegészítésével is. Ezek a megmozdulások jó hírét keltik minden adakozásra nyitott cégnek.

A László Őssejt Alapítvány számlaszáma:10102086-76677300-01000009

Számlavezető bank: Budapest Bank

Az adományok felhasználását a Szent László Őssejt Alapítvány programvezetői folyamatosan ellenőrzik, az Alapítvány éves közhasznú jelentésében és a www.ossejt.org internetes oldalon tájékoztatják a nyilvánosságot és az adományozókat az elért eredményekről.

Ha további kérdései vannak, vagy felelősségteljes magányszemélyként támogatni kívánja munkánkat, kérjük vegye fel a kapcsolat munkatársainkkal:

Mobil: +36 70 621 7711

 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Magánszemélyként az alábbi lehetőségek figyelembevételével segítheti a Szent László Őssejt Alapítvány szakmai célkitűzéseit, illetve kapcsolódhat be aktívan a mindennapi munkánkba:

Adományozás magánszemélyként:

A Szent László Őssejt Alapítvány hálásan fogadja társadalmi felelősséggel bíró magánszemélyek támogatását egyszeri, vagy rendszeres segítségként, hiszen munkánk nem lehetne hatékony és sikeres, ha a megvalósításhoz nem állna rendelkezésünkre stabil anyagi háttér, amit a csontvelő-transzplantációs kezelésen átesett gyermekek gyógyítására, valamint az ápolás lelki és anyagi terheit viselő családok körülményeinek javítására fordíthatunk.

A Szent László Őssejt Alapítvány szívesen fogadja befizetendő adója 1%-át, és további pénzbeli felajánlását.

Támogatását banki átutalással, vagy csekken történő befizetéssel juttathatja el hozzánk nevének és adóazonosító jelének megjelölésével.

A Szent László Őssejt Alapítvány számlaszáma:10102086-76677300-01000009

Számlavezető bank: Budapest Bank

Adományáról a hatályos adójogszabályoknak megfelelően közhasznú alapítványunk adóigazolást állít ki, melynek alapján a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehet igénybe.

Az Alapítvány a pénzbeli támogatásokon kívül örömmel vár minden egyéb, tárgyi adományt (pl. műszerek vásárlásának támogatása), felajánlást, amivel a rászoruló gyerekeken együtt, Önökkel tud segíteni!

Segítő tevékenység önkéntes munkatársként:

Mottónk: Ne csak beszéljünk róla, tegyünk is érte!

Alapítványunk számos olyan programot szervez és lát el a jövőben remélhetőleg kiterjedt segítői hálózat közreműködésével, amely nem lehetne igazán hatékony önkéntes munkatársak aktív közreműködése nélkül.

Örömmel várjuk mindazok jelentkezését, akik időt és energiát szánnának aktuális programjaink sikeres megvalósításban szervezőként, örömmel dolgoznának a csontvelő-transzplantációs kezelésen átesett gyermekek gyógyulása és teljes rehabilitációja érdekében, vagy valamely terület szakembereiként szívesen adnák át értékes szakmai tapasztalataikat, illetve látnának el hasznos tanácsokkal. Ezeket az értékes munka-időbeli felajánlásokat személyes beszélgetéseket és egyeztetések keretében realizálhatjuk.

Déméter Mecénás Kör:

Az egyéni adományozók különleges köre a Déméter Mecénás Kör, mely mindenki számára nyitott, célja az, hogy jómódú, sikeres üzletemberek és közéleti szereplők bevonásával jelentős összegű magánadományokat gyűjtsön a Szent László Őssejt Alapítvány céljainak megvalósításához és megteremtse az adományozás újfajta hagyományát. A Déméter Mecénás Kör tagjai magánjövedelmükből tett nagyobb összegű önkéntes adománnyal segítik az Alapítvány céljait.

A Déméter Mecénás Kör adományozói kategóriái a következők:

Bronz tagság - 200.000 Ft

Ezüst tagság - 500.000 Ft

Arany tagság - 1.000.000 Ft

Az adományokból a Szent László Őssejt Alapítvány Déméter Programnak elnevezett hiánypótló komplex egészségügyi és szociális tevékenysége valósulhat meg.

A Szent László Őssejt Alapítvány számlaszáma:10102086-76677300-01000009

Számlavezető bank: Budapest Bank

Az adományok felhasználását a Szent László Őssejt Alapítvány programvezetői folyamatosan ellenőrzik, az Alapítvány éves közhasznú jelentésében és a www.ossejt.org internetes oldalon tájékoztatják a nyilvánosságot és az adományozókat az elért eredményekről.

Ha további kérdései vannak, vagy felelősségteljes magányszemélyként támogatni kívánja munkánkat, kérjük vegye fel a kapcsolat munkatársainkkal:

Mobil: +36 70 621 7711

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Várjuk jelentkezését!

 

Köszönjük a szülők és gyermekek nevében!

 

Segítségre nagy szükség van.

Céljaink megvalósulásához az anyagi források biztosítása nagy gondot jelent, munkánk sikerességéhez magunk is segítségre szorulunk.

Folyamatosan keressük azokat a forrásokat, amelyek biztosítani tudják a hosszú távú működést és továbbfejlődést.

Szeretnénk felhívni a figyelmet alaptevékenységeinket indokoló égető problémákra, számítva a társadalom összefogása mellett a vállalkozói szféra, a gazdasági élet jelentős szereplőinek támogatására.

Segíteni sokféleképpen lehet.

Mindennapi munkák során a leghatékonyabb segítséget a pénzbeli adományok jelentik.

Céljaink megvalósulásában nagy szerepet játszik a stabil támogatói bázis, azok a cégek és magánszemélyek, akik időszakos adományokkal, a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával, vagy állandó támogatóként járulnak hozzá segítő tevékenységünkhöz.

Támogathatja a Szent László Őssejt Alapítvány általános tevékenységeit, vagy legújabb programjainkat („Déméter Ház”, „Déméter Program”, „Művészet erejével a beteg gyermekekért”) kiemelt támogatóként, vagy egyszeri adományával segíthet másokkal közösen. Programjaink megvalósulásában segítséget jelentenek a termékfelajánlások is.

Szerte a világon már nagy hagyománya van a karitatív tevékenységek támogatásának, a társadalmi elit szereplői felismerték, hogy jó cél érdekében összefogni, a rászorultakon segíteni nem csak nemes gesztus, hanem felelősségteljes, alapvető kötelezettség.

Támogatásával lépésről lépésre építhetünk egy lakhatóbb, emberségesebb világot!

 

Köszönjük!